Wednesday 23 May 2012

HOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

És pár nap múlva: HOMEEEEEEE
E pochi giorni dopo: HOMEEEEEEE
Und ein paar Tage später: HOMEEEEEEE

Tuesday 22 May 2012

IL 27 MAGGIO PARTO PER BUDAPEST - MÁJUS 27-ÉN INDULOK BUDAPESTRE

ERZSÉBET HÍD - PONTE ELISABETTA

ERZSÉBET HÍD - PONTE ELISABETTA
ERZSÉBET HÍD - PONTE ELISABETTA

Monday 14 May 2012

REGGIO CALABRIA: PORTO/KIKÖTŐ


RUBIK

True story:

Szal először március első hetében voltam egy barátomnál egy hagyományos calabriai szülinapi bulin. Kötelező ajándékot vinni. Vettem Bpen egy Rubik Kockát. Adtam Neki. Tökre örült. De sajnosa déliek nem tudnak gondolkozni. Azt hitte hogy rohadt könnyű rubikozni. Március óta lassan ez már 2,5 hónapja még mindig nem járt sikerrel. Mindenki kipróbálta  a kockát. Apja azt mondta hogy hülye találmány, nincs értelme sokat tekerni, anyja azt mondta nagyon hasznos a kézerősítéséhez. Tesóik és haverjai egymás piszkálják veszekedve hogy hol jobbra hol balra, hol le hol fel tekerni. Tiszta káosz!!! NAgyapja azt mondta hogy magyarok nagyon jól tudnak a legnehezebben gondolkozni ilyenre van szükség calabriaiaknak. De a legviccesebb hogy nagyija mindenáron elakarta venni a rubikot, mert agyrákot okozhat :D

Sokat szenvedett a guglin, megoldásokat akart kutatni, de olyan kusza van hogy megfajdult a szive. Igy ment 2,5 hónapon keresztül. Tegnapelőtt kaptam választ:

"FELADOM KÉRLEK SEGÍTS NEKEM, MERT KÜLÖNBEN ÍGY FOGOM MEGOLDANI!!!"
és hozzá csatolt egy képet is:

Monday 7 May 2012

COME POSSIAMO PARCHEGGIARE QUI??? - HOGYAN PARKOLHATUNK ITT???

Ha Magyarországon akár Budapesten vagy bármelyik Európai városokon mindig azt látjuk, hogy komolyan kell vennünk a parkolásokat. És hol ne parkoljunk.. Mindenki fél a Mikulás csomagtól is, meg félünk hogy a rendőrség elviszik a kocsinkat. 
DE ITT NEM IS KELL FÉLNI!!! 
HÁROM ALAPSZABÁLY VAN PARKOLÁSI ZÓNÁKON:
FEHÉR: INGYEN PARKOLÓHELY
KÉK:FIZETŐS PARKOLÓHELY
SÁRGA: TILTÓ PARKOLÓHELY
EZEK A SZÍNEK AZ ÚTBURKOLATON FESTIK ÉS LÁTHATÓAK IS

ITT LÁTHATÓ HOGY MOTOROS ELŐTT  ÍGY IS LEHET  PARKOLNI (CITRÖEN PLURIEL EZÜST) ÉS AZ UTCASARKOKON IS TERMÉSZETESEN KIHASZNÁLHATJUK EGY HELYET

"DUPLA PÁRHUZAMOS" PARKOLÁS (ALFA ROMEO)

KI ÉRDEKEL HOGY KILÓG-E A VÉGE?!

RÜKVERC HELLYETT ÍGY KÉNYLEMESEBB ÉS GYORSABB

TŰZOLTÓKOCSI (SZIRÉNÁZVA) NEM TUDOTT JOBBRA KANYARODNI, MAJDNEM 34 PERCIG KELLETT VÁRAKOZNIA HOGY BETUDJON FORDULNI JOBBRA (FEHÉR KOCSI RÁÉRŐSEN PARKOLVA)

UTCASARKOKON NÉPSZERŰEK SIMÁN FELHAJTANI A SAROKJÁRDÁRA

AUTÓPÁLYA FEL- ÉS LEHAJTÓKON NÉPSZERŰEK A PARKOLÁSOK, ÉS SŐT KÖZÉPEN IS. ÉS AZ AUTÓPÁLYÁN IS PARKOLNAK (DE IGAZÁN CSAK A LEGKÖZELEBBI FELHAJTÓNÁL TUDNAK PARKOLNI)
EZ A FEKETE LANCIA SEMMI KÖZEPÉN PARKOLT. LÁTHATÓ A KÉKKEL JELÖLT ZÓNA AZ FIZETŐS PARKOLÓHELY..AKI A ZÓNÁN KÍVÜL PARKOL ANNAK NEM KELL FIZETNI PARKOLÓJEGYET!!! EZ A LEGGYAKORIBB PARKOLÁSOK MINDENHOL!!!

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐBEN...

Sunday 6 May 2012

NO COMMENT...

MESSINÁBAN EGY FÉSZBÚK FÜGGŐKNEK HAMBURGER - A MESSINA FACEBOOK TOSSICODIPENDENTI HAMBURGER

EZ A FEKETE LANCIA A SEMMI KÖZEPÉN PARKOL ÉS A KÉKKEL JELÖLT TERÜLET AZ FIZETŐS HELY(NÉPSZERŰEK A FIZETŐS HELYEN KÍVÜL  PARKOLNI)
 - QUESTO E 'UN PARCHEGGIO LANCIA NERO MEZZO DEL NULLA ( AL CENTRO DI POPOLARITA DELLA STRADA PER PARCHEGGIARE)


MESSINA